S hlavou v oblacích

(Krátká noticka, aby to nevypadalo, že jsem na tenhle blog úplně zapomněla.)

Okno, u kterého stojí můj psací stůl, sice směřuje více méně k jihu, ale když se povede západ slunce, poznám to od stolu taky. Jeden velmi povedený se naskytl právě dnes. A já se při té příležitosti rozhodla, že je potřeba ho vyfotit a vymyslet na něj téma týdne.

Nové téma týdne u Snílků sice budu vypisovat až zítra, ale s fotkami se můžu pochlubit už dneska.

Zaprvé, dnešní výhled z balkonu.

Nevím, čím to je, krásné západy slunce se tu naskytnou často. (Nebo jsou možná všechny západy slunce nesmírně fotogenické a já to doteď nevěděla, protože okna předchozích doupat neměla patřičný výhled.)

Zadruhé, nedávno jsem taky našla v telefonu hromadu fotek, které jsem nacvakala v letadle s pevným předsevzetím, že z nich někdy musím udělat článek. Ačkoli se létání bojím, let nad mraky mě zároveň fascinuje a můžu se ufotografovat.

A to je z tvůrčí oblasti asi tak všechno, s čím se můžu pochlubit. Čtu, byť hlavně věci vyloženě odpočinkové, příkladně Jamese Pattersona. Chystám se na novou sezónu tance. Po dlouhých letech jsem znovu seděla na koni! (Ještě týden jsem pak měla na stehně modřinu od sedla. Něco dělám špatně.) Opatrně jsem načala novou povídku a zatím vůbec nevypadá tak, jak jsem si představovala.

Tak uvidíme, jak to půjde dál.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..