Multifunkční

…je pro mě jóga. Nejen regenerace po tanečních trénincích, nejen zlepšování flexibility, nejen klidnější hlava, ale i hromada výtvarných námětů!

No jo, máte pravdu, zase kreslím ásany.

Poslední týdny jsou především ve znamení tance. Soutěž, zkoušky, vystoupení, ukázková hodina, klasické lekce, samotréninky i taneční soustředění. Opakování, nové kroky, seznamy ke sbalení a k obstarání, bolavé svaly, zapomenuté kroky a panika. Noví známí, staří známí. Je to moc prima, akorát to v součtu spotřebuje vážně hodně energie. Takže má kreativní relaxace je poslední dobou častěji kreslení a háčkování než psaní.

Bojovník III, v soukromí jedna z oblíbených ásan, anžto se nevidím v zrcadle. Pořád si ale myslím, že úplně vodorovně v něm prostě kyčle být nemůžou. Z kreslířského hlediska byl pro mě nejzajímavější pokus o stínování předloktí. Takhle v malém náhledu to nevypadá úplně zle.

Holub, další favorit, přestože já se takhle nízko k zemi nedostanu. Náznak lýtkového svalu, kdybych se o něj nepřipravila mizerným světlem při focení. Prsty na ruce má úplně špatně, vím to a stydím se za to.

(Další příspěvky do sbírky Alissa kreslí jógu: strom, vrána, pes hlavou dolů, výpad)

Skoro to vypadá, že Aisling cvičí víc než já, což?

Ale i k rozpesanému textu mezi tím vším chaosem něco přibývá, čestné slovo. Jednou z toho něco bude. Něco určitě. Tablet taky vylovím ze skříně, abych zjistila, jestli se vůbec baví s novým počítačem (…a nebo počkám na ten ještě novější počítač, protože už se prý blíží?), kytaru naladím a něco si zopakuju.

A teď mě omluvte, jdu si sedět na rukách, ať si k tomu všemu ještě nekoupím tin whistle.

Komentáře: 2

    1. Musím to zase někdy zkusit. Vím. že kdysi v ZUŠce jsem strávila tři hodiny kreslením malé větvičky šeříku a moc mě to bavilo, ale teď se pořád nemůžu odhodlat…

      Díky moc!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..