Za hranicí

…vlastní komfortní zóny, aneb tak trochu Téma týdne

Už delší dobu, a tím myslím tak rok, se občas probrouzdám šablonami a hledám, jestli se mi nějaká nezalíbí. Přece jen design blogu byl, jma nějaké drobnůstky a jednu výměnu fotky v záhlaví, stejný od roku 2013, kdy mi Twenty Ten přišla perfektně jedoduchá, čistá a funkční. A i když to se mnou poslední dobou cukalo, že by to chtělo změnu, nebyla jsem schopná definovat, v čem by ta změna měla spočívat, a zavírala jsem přehled šablon s tím, že pro sebe nic lepšího než dvacetdesítku stejnak nenajdu.

Až včera to bylo jinak, a po chvíli hraní s GIMPem a vztekání se nad widgety má web nový kabát. Elegantnější, ale stále do zelena, alespoň záhlavím (jiný výřez ze stejné fotky, a jako poznávací znamení jsem tam nechala i Aisin meč). Tak mám snad zase alespoň na pět let vystaráno.

A ať tohle není jenom suchá režijní poznámka, tak vám tu nechám ještě dvě zelené fotky, co jsem přikládala ke včerejšímu Tématu týdne.

Z brouzdání po Šumavě – jeden z historických mostů přes Vchynicko-tetovský plavební kanál a náhodná ranní loučka kdesi u Srní.

Krásně tam bylo.

Komentáře: 4

    1. A potřeba změny u mě ještě bojuje s přesvědčením, že vzhled by se neměl měnit radikálně, pokud pro to není nějaký zásadní důvod. Aby se čtenář nevyděsil, kam to provšechnonasvětě vlezl… 😀

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..