Stručně a středozemsky, vydání 2020

Stručně a středozemsky poprvé, neradostně – zemřel Christopher Tolkien, syn Johna Ronalda Reuela Tolkiena, který připravil pro publikaci velkou část díla svého otce – Silmarillion, Nedokončené příběhy, Historii Středozemě a řadu dalších textů.

Téma letošního Tolkien Reading Day ještě není známé, ale já si tímto dávám za předsevzetí splnit ho něčím, na čem má zásluhu Christopher.

Stričně a středozemsky podruhé, nečekaně – Mittalmar vydal sborník třetího ročníku soutěže O Gondorský semenáček, včetně mé povídky Kde jsme potřeba.

Ve sborníku ročníku čtvrtého se dozajista nacházet nebudu, neb mě za půl roku vůbec, ale vůbec nic nenapadlo. Ale držím si palce, aby mi (alespoň trošku) sedlo téma nové a já se zase odhodlala něco splichtit.

Loni jsem totiž, technicky vzato, nedodržela předsevzetí zúčastnit se literární soutěže. Bývala bych mohla jednu povídku poslat ještě ve starém roce, ale rozhodla jsem se počkat na vyjádření posledního betačtenáře. Takže pro letošek mám naopak technicky vzato splněno, ale pro dobrou míru bych chtěla přidat ještě nějakou účast.

Tak snad.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..