Plním předsevzetí

Tvůrčí i jiná.

Má tvůrčí předsevzetí byla do trojice. Že budu psát a kreslit, o tom celkem nebylo sporu – psaní je jedna z mých základních životních funkcí a kreslení báječný relax. Splnila jsem ale i to třetí, totiž zúčastnila jsem se literární soutěže. Načala jsem pro ni novou dějovou linku, aby se vlk nažral (vím, že posílat do soutěže povídku ze série je přinejmenším nemoudré) a koza zůstala celá (a já zůstala ve svém starém dobrém a celkem promyšleném světě).

windyaisling

V čekání na výsledky jsem na soutěžní povídku navázala dvěma dalšími texty, a teď čekám, až se celá soutěž nějak oficiálně uzavře, dořeší a já se odhodlám to všechno umístit sem.

Na řadě je plnění pár neliterárních předsevzetí. Ale konec konců, absolutně cokoliv se dá prohlásit za sbírání zkušeností pro příští román. Takže kdyby něco – sbírám zkušenosti, zanechte vzkaz.

(Stejně ale doufám, že se mi v dohledné době naskytne čas pro práci na Osamělých válkách. Nový zápisník jsem si založila, poznamenala si tam obsah jednotlivých kapitol a nejvýraznější body, které je potřeba vyřešit. Jak, na to musím ještě přijít.)

A ta kresba? Aisling ve větru, nic hlubšího v tom nehledejte. Jak pravila Arthlete, prostě jsem chtěla nakreslit vlasy.

(Až na to, že Arthlete to umí mnohem líp než já. Ale nevadí.)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..